Wednesday, March 2, 2011

kolmapäev, 2 märts

Ahoi!
Panen siia oma tänased mõtted ja teod kirja.

1.Vaatan uut Survivori hooaega ja ei suuda vaadata! Nõme! Ellujäämisest pole seal mitte midagi.On valitud VÄGA ILUSAD naised, paar koledat kah, et asi tasakaalus olks.Mehed on kõik uhkete torsodega, vormis ja kenad.Üks mees on küll Texasest, üleni punaste karvadega kaetud ja kui tal midagi õnnestub, kipub kirema! Kopli Hull!
Kõik naised on nii paljad, et lausa imesta kuidas ameeriklased lubavad seda telekas näidata.Alguses olid ka mehed lausa pesu väel, nüüd on nagu midagi selga saanud.Juba oli kolmas hääletamine, nad on vähemalt 10 päeva saarel olnud ja muud nad ei tee, kui aelevad rannal, kratsivad kõhtu, sõlmivad liite ja vihkavad ükseist.Ei mingit söögitegemist, varjualuse klopsisid kokku ja neile antakse isegi rannatoolid!
Tibid on nagu Hollywoodi castingul.Aga äkki see ongi casting? Miks siis ainult modellid on valitud.Nii kohutavalt vedelad tüdrukud, nagu oleks tainas, millest nad küpsetatud on, natuke tooreks jäänud - ei püsi hästi püsti.
Mõlemas tiimis on pealikuteks mehed, kes on juba 2 mängu läbi teinud, aga pole kunagi võitnud.Üks on ümmargune, tätoveeritud, särk seljas ja kaabu peas.Näeb välja nagu saksa pornonäitleja ja on loll kui lauajalg. See eest enesekindel.Täna ta hääletati õnneks välja.Nüüd lähevad väljahääletatud eraldi Redemption Islandile, kus siis võistlevad, kes peale jääb, saab põhitiimi tagasi minna.Mina arvan, et saate tegijatel oli nende ekstreemsete tingimuste pärast pahandusi, nüüd on nad siis korralikust saatest mingi pläma teinud.
2.Ujutud! Kõige noorem võimleja! Ahaa!Siin ujulas on need debiilsed kabiinid, kus siis pead riietuma ja siis paned oma asjad koridori kappi.Pesuruumis pole käterätikut kusagile panna, keegi seal peale trenni end ei pese, no mis sa seal ühe dushi all ikka rähkled.Pese kodus! Hommikuses trennis olin mina ja peale minu veel kaheksa vanurit. Aura trenniga seda võrrelda ei anna, aga kui isuga teha, saab koormuse kätte küll.Aega läheb täpselt 45 minutit, ei enne ega pärast basseinis olla ei või, juba oli järjekord ootamas, laste trenn tuli peale.Reedel taas!
3.Käisin Walmartis endale plätusid ostmas ja ostsin käekella kah.Nii tundsin sellest puudust.Ostsin sellise, mille numbreid ma ikka näen kah.
4.Vaatasin eile Oprah-t.Nii, räägiti noortest lapstalentidest.Peaesineja oli näitleja Will Smithi tütar Willow, ke on 10 aastane. Juba laulnud megahiti, juba superstaar.Mis sest lapsest küll saab? Muidugi, ta on ilus ja enesekindel, aga nagu loll laps ikka, liiga tark ja enesekindel. Ma loodan, et ta sai kodus pahandada. Aga millest tahtsin rääkida- Willow sõnum oli, et ole sina ise, ole, kes tahad olla, tee, mida tahad, ära lase kellegi end muuta ega kritiseerida.Käitu nii, nagu tahad ja õigeks pead.Videos ta siis tegi oma juuksed värviga kokku ja vibutas terve klassiruumi ja klassikaaslased värviseks. See on minuarust anarhia.Kui kõik hakkaksid tegema seda, mida nad tahavad ja olema need, kes oma sisemuses, poleks ei seadust ei korda, oleks kaos.Minuarust, ma loodan, et ma ei kõla väga vanaaegselt, on oluline kasvatada ja arendada ka ühiskondlikke väärtusi, teistega arvestamist, oma ego maha surumist.Kui sa saad elus kõik, mida tahad, siis varsti on ju isu täis! Mõtle, kui su poeg armastab üle kõige peeretamist ja vastab sinu keelamisele-ema!, see olen mina! Ja mina peeretan! Võtke või jätke! Kui ei meeldi, on see teie probleem, mina isiklikult peeretan edasi!
Ilusat algavat päeva teile, kallid sõbrad! Meile tuleb homme külaline Rootsist, kolmeks nädalaks.Eks saab palju autojuhtimist olema ja palju külaskäike.Loodan väga Niagara joa nägemise peale.Kuidas sa oled Kanadas ja ei näe Niagara juga?
Epp

No comments:

Post a Comment