Monday, December 19, 2022

 Unenägu 19. dets vastu 20. dets 2022

 ma nägin täna lausa erakordset unenägu! Kõik need krimifilmid on end lõpuks ära tasunud.


Unenägu hakkas peale Tihases, kus oli suur pidu. maja oli, nagu ikka, teistsugune kui päriselus, hoov ikka aastast 1980, aga maja nagu mu unenägude Tihase, alati ühesugune.

Niisiis, pidu, oli palju rahvast ja igaüks tõi midagi kaasa. Oli ka üks mu uus nagu sõbranna, imeilus noor naine, siis veel Mamma ja Papa, hästi noored. Peoprahti oli Marguse aeda kukkunud ning seal oli üks pusa ja pak Orviti nätsu. Pärast tuli välja, et nätsupakk sisaldas selliseid riisiterasuurusi narkootikume, mida see ilus sõbranna oli pidanud oma peikale viima. Mina ei teadnud sellest midagi ja uni läks aga edasi.

Järgmisel päeval, olin nagu jälle Tihases, aga nagu unenäos ikka, teistsuguses majas. uksekell, ja ukse taga nii 10 vihast mees otsimas, kus on nätsupakike/kotike. Ma tõepoolest ei teadnud siis mitte midagi ja kui naljakas on seda isegi unenäos võõrastele, kes su kodu läbi otsivad, teatada, et ma ei tea! Ja siis mul plahvatas! Nätsupakike, mis oli hommikul laua peal ja mille mu uus sõbranna kaasa võttis!


Sain neist meestest lahti ja olingi sõbranna korteris, kus tal vanemaid ei olnud kodus, vaid oli nagu rahvast ja seal korteris oli remont. Selgelt näha, selline huvitav korter oli, sellises ma pole unes veel käinud. Siis oli mul seiklus ühe suure-suure suurt kasvu mehega, kes rääkis tõsiselt, et kuna need narkootikumid kadusid minu juures, siis ma vastutan 100 % ja nalja ei ole. Ja siis sain ma oma sõbranna käest võtme, et mine kööki, seal lukustatud kapis on osa. Läksingi, ja veel tuli rahvast, olin kohe vihane, et nüüd kõik teavad! Mis saladust siin enam! Saime osad tabletid kätte ja üks naine tõi veel kotikese, tema oli ka varastanud. Ja unenägu lõppes selle suure mehe tõdemusega- sina pead nüüd need bossile ära viima, ja vaata, et sa ellu jääd, see pole nali.

See ehtne hirmutunne unenäos, hiilimine, kartmine, kuidagi juhuslikult õnnetusse sattumine, vapustav unenägu oli.